WARM GEBAKKEN

KroketVierkant_edited.jpg

-GARNALENKROKET-

€3,-

Een overheerlijke kroket rijkelijk gevuld met garnalen, en dat proef je!

ebi_edited.jpg

-REUZE GARNALEN-

€3,25

(Ebi tempura) 5 stuks.

Heerlijke warme garnalen met een crunch.

mosselen_edited.jpg

-GEBAKKEN MOSSELEN-

€3,50

150gr gepaneerde mosselen. Heerlijk met een beetje knoflooksaus.

 
Fish-calamaris-rings_edited.jpg

-CALAMARIS-

€3,50

200gr traditionele inktvisringen.

visfriet_edited.jpg

-VISFRIET-

€3,50

Ook wel visvingers genoemd. Een lekker alternatief voor frietjes!

visburger_edited.jpg

-VISBURGER-

€2,-

Geen hamburger, maar een fijne burger gemaakt van vis.

 
Gebakkenlekkerbek-0797Custom_edited.jpg

-LEKKERBEK-

PANGASIUSFILET

€4,25


KABELJAUWFILET

€5,75

U mag kiezen! Een lekkerbek van pangasiusfilet of kabeljauwfilet, beiden zijn vol smaak.

friet_edited.jpg

-ZUIDLAARDERPATAT-

€2,25

Dikke frieten met nog een schilletje eraan.

kib_edited.png

-KIBBELINGEN-

KOOLVIS(POLAK)

NORMALE PORTIE €4,25

GROTE PORTIE €6,25


KABELJAUW

NORMALE PORTIE €5,75

GROTE PORTIE €7,75

U mag kiezen! Kibbelingen van koolvis(polak) of kabeljauw, beiden zijn vol smaak.

 
POPCORN-SHRIMP-BEAUTY_edited.jpg

POPCORN SHRIMPS

€3,75

Gamba's in een knapperig jasje

1-63e6cc051056f082gebakken-schar_edited.jpg

GEBAKKEN SCHOL

€3,50

Wij bakken voor u een schol, net even weer wat anders.

nl_pim_60367001001_01_edited.png

WIJ GEBRUIKEN VOOR AL ONZE OVENS HOOGWAARDIGE ARACHIDE OLIE.

Deze olie is zoutloos en op pindabasis.

 
ravigottesaus-vierkant_edited.jpg

-SAUZEN-

€0,50

 

RAVIGOTTESAUS

Ravigottesaus is een heerlijk frisse, ietwat zoete romige saus die uitstekend smaakt bij vis!

REMOLADESAUS

Remoladesaus is een Frans klassieke saus welke veel wordt gegeten bij gebakken vis. Het lekkerst waarschijnlijk bij kibbeling en lekkerbekjes, hoe dan ook smaakt de remouladesaus heerlijk. De saus is friszuur.

MAYONAISE

Wie kent dit niet. Wellicht de meest bekende saus uit de Franse keuken.

KNOFLOOKSAUS

Een fijne licht pittige saus op basis van knoflook en mayonaise 

WHISKY COCKTAILSAUS

De whisky cocktailsaus is een echte klassieker en mag niet ontbreken in de garnalencocktail. Een broodje Hollandse garnalen met deze saus is dus een echt aanvulling!

PIRI PIRI

Iets anders dan sambal, maar toch lekker pittig is piri piri-saus. Op basis van paprika krijgt deze zijn heerlijke smaak.

JOPPIESAUS

Op verzoek van onze klanten in het assortiment. Een wat zoetige saus met een beschrijving die wel aan onze klanten overlaten.